CLOUD SI VIRTUALIZARE

Oferim servicii de cloud si virtualizare de tip IaaS si SaaS atat pe infrastructura propire cat si pe solutii personalizate dedicate clientilor. Expertiza noastra acopera tehnologiile de virtualizare KVM, XEN, VMware cat si Docker/LXC

SERVICII SI INFRASTRUCTURA DE STOCARE

Oferim servicii de stocare scalabile si redundante pentru o arie larga de aplicatii destinate utilizarii in Cloud. Folosim tehnologii precum Ceph, DRBD, iSCSI, NFS, RTSR, LTMSR dar si altele in functie de nevoia clientului.

EXPERTIZA HARDWARE

Consultanta de achizitie, instalare/upgrade solutii hardware de tip Enterprise/Mid-Enterprise dar si sisteme de grupuri Electrogeneratoare. Expertiza in configurari pe echipamente Dell, IBM, HP, CISCO, Juniper, Arista, Brocade, Quanta, Zyxel, Astaro si DeepSea.

SERVICII VOIP

Realizare de solutii de voce bazate pe tehnologie VOIP pentru aplicatii de centrale PBX/ Asterisk, voicemail, video voicemail, SMS center, conferinging si IVR.

NETWORKING

Realizare de solutii si configurari specifice urmatoarelor protocoale de comunicatii: IPSEC, VPN, DNVPN, GRE, IPIP, BGP, EIGRP, OSPF, RIP, VRRP. Consultanta in proiectarea si realizarea retelei IP de nivel Core/Distributie/Acces atat la sediile clientilor cat si off-site.

SERVICII MONITORIZARE

Monitorizare echipamente de retea sau a serverelor clientilor nostri, atat in infrastructura de Cloud cat si in locatiile clientului cu norificari prin e-mail si SMS.