image

DESPRE PROIECT

Vrei să deții controlul e-mail-urilor tale și să le poți transfera oricând, simplu, fără să fie nevoie să ai cunoștințe tehnice? Transferul casuțelor de e-mail nu trebuie să fie un blocaj in a accesa un serviciu mai bun de găzduire și e-mail.

Ai schimbat numele de domeniu dar dorești să păstrezi și mesajele din căsuțele de e-mail atașate domeniului vechi? Nu e cazul să pierzi timpul trimițând mesajele din vechiul cont în cel nou unul cate unul

Compania pentru care lucrezi ca și reprezentant IT și-a schimbat furnizorul de găzduire și e-mail și ai de transferat zeci de adrese de e-mail? Nu e nevoie să faci operatii delicate și consumatoare de timp. Transferul căsuțelor de e-mail se face simplu, prin interfata web. În plus, poți transfera una sau mai multe casuțe de e-mail in același timp. Punem la dispoziție inclusiv o soluție de transfer al casuțelor de e-mail în format bulk care face aceast operație automat.

Transfermailbox.com sau MailSync.hosthub.ro (versiunea pentru Romania) este o aplicatie web based pentru migrarea automată a e-mailurilor de la orice sursă către orice destinație, printr-o soluție bazată pe infrastructură cloud pentru a efectua transferul fără probleme, fără erori, de fiecare dată.