image

DESPRE PROIECT

Din dorinta de a oferi servicii de infrastructura de cea mai buna calitate pe piata locala dar si internationala, am construit propriul Data Room,  localizat in orasul Bucuresti acesta fiind realizat in intregime din fonduri private.

Solutia noastra de cloud si virtualizare este bazata pe tehnologie KVM si XEN. Solutiile noastre de stocare sunt realizate pe tehnologii de tip NFS, ISCSI, LVM dar si de tip Ceph (tehnologie folosita la acceleratorul atomic de particule CERN) pentru stocare de tip Big Data.

Stocarea de urgenta (backup) a datelor se realizeaza pe servere separate care utilizeaza configuratii de tip RAID.

Reteaua de tip IP care asigura comunicarea intre serverele de stocare, virtualizare si backup cat si echipamentele active de retea este realizata pe o infrastructura de tip fibra optica de tip Ultra Low Latency, redundanta electric cat si acces retea care asigura o latime de banda de pana la 10 Gbps. 

Accesul la Internet se realizeaza prin protocolul eBGPv4, si este asigurat prin conectivitate cu provideri nationali multipli. Liniile acces la Internet sunt realizate prin circuite fizice diferite pentru asigurarea unei inalte disponibilitati, pentru cazul de avarie al unuia dintre circuitele de access al providerilor.

Data Room-ul propriu, dispune de grup electrogenerator pentru cazurile de avarie cu monitorizare live si SMS in caz de power failure, sistem de alimentare trifazic cat si sistem de climatizare. 

Nu in ultimul rand, monitorizam constant infrastructura, serverele si reteaua astfel incat sa asiguram securitatea si continuitatea serviciilor, avand implementate solutii de protectie in conformitate cu bunele practici din industria furnizorilor de servicii de infrastructura IT&C.

 Astfel, infrastructura noastra este special construita incat sa asigure o performanta sporita pentru aplicatiile clientilor in conditii de competitivitate pentru piata din Romania cat si din strainatate.