BRIGHT FUTURE PROJECT

Activam in domeniul de furnizare a serviciilor de consultanta in infrastructra IT&C. Suntem o echipa formata din specialisti cu experienta in domeniul IT&C si management de proiect.

CLOUD SI VIRTUALIZARE

Solutia noastra de cloud si virtualizare este bazata pe tehnologie KVM si XEN. Solutiile noastre de stocare sunt realizate pe tehnologii de tip NFS, ISCSI, LVM dar si de tip Ceph (tehnologie folosita la acceleratorul atomic de particule CERN) pentru stocare de tip Big Data.

BACKUP

Stocarea de urgenta (backup) a datelor se realizeaza pe servere separate care utilizeaza configuratii de tip RAID.

RETEAUA IP

Reteaua de tip IP care asigura comunicarea intre serverele de stocare, virtualizare si backup cat si echipamentele active de retea este realizata pe o infrastructura de tip fibra optica de tip Ultra Low Latency, redundanta electric cat si acces retea care asigura o latime de banda de pana la 10 Gbps.

ACCES LA INTERNET

Accesul la Internet se realizeaza prin protocolul eBGPv4, si este asigurat prin conectivitate cu provideri nationali multipli. Liniile acces la Internet sunt realizate prin circuite fizice diferite pentru asigurarea unei inalte disponibilitati, pentru cazul de avarie al unuia dintre circuitele de access al providerilor.

CLIMATIZARE SI REDUNANTA

Data Room-ul propriu, dispune de grup electrogenerator pentru cazurile de avarie cu monitorizare live si SMS in caz de power failure, sistem de alimentare trifazic cat si sistem de climatizare.

DE CE SA NE ALEGETI?

Experienta si servicii proiectate pentru performanta

Serviciile oferite de catre firma noastra sunt furnizate prin intermediului Data Room-ului propriu, localizat in orasul Bucuresti fiind realizat in intregime din fonduri private.
Infrastructura noastra este special construita incat sa asigure o performanta sporita pentru aplicatiile clientilor in conditii de competitivitate pentru piata din Romania cat si din strainatate.
Monitorizam constant infrastructura, serverele si reteaua astfel incat sa asiguram securitatea si continuitatea serviciilor, avand implementate solutii de protectie in conformitate cu bunele practici din industria furnizorilor de servicii de infrastructura IT&C
Suntem o echipa formata din specialisti cu peste 10 ani de experienta in domeniul IT&C si management de proiect